Sieraden

De laatste jaren ben ik veel te vinden in mijn atelier, waar ik werk aan mijn Floor & Tinus sieradenlijn. Ik ontwerp en maak alles zelf. 

Tijdens mijn werk als visagist en stylist maakte ik steeds vaker accessoires voor artiesten als aanvulling op de make-up, haardracht en kleding. Zo gingen zij net even anders het podium op en ik ontdekte mijn liefde voor creatie. Op een dag leerde ik de basistechniek van het zagen in een plaat zilver en ik was om! Vanaf dat moment wist ik zeker dat ik ook edelsmid wilde worden. Enthousiast en gedreven volgde ik opleidingen in Soest, Utrecht, Antwerpen en op Bali. 

Sinds 2014 heb ik een eigen atelier waarin ik al mijn sieraden zoals ringen, oorbellen, armbanden en kettingen zelf ontwerp en maak. Ik denk graag mee met klanten die een set unieke trouwringen willen hebben of die van een erfstuk een persoonlijk sieraad willen laten maken. Voor sommige opdrachten smelt ik oud goud om en maak daar een nieuwe gouden ring of hanger van. Mijn sieradenlijn kenmerkt zich door organische en handgemaakte modellen. Imperfectie vind ik mooi. Het heeft iets oorspronkelijks en blijft me inspireren als ik zilver, goud of brons tot mooie handgemaakte sieraden bewerk.

Links waarop floor&tinus ook te vinden is.

http://zilversmid.startbewijs.nl

http://zilversmid.jouwpagina.nl

http://zilversmid.linkexplorer.nl

http://zilversmid.web-directory.nl

http://sieraad.leejoo.nl